avrupai

7 Aralık 2009 Pazartesi

Numeroloji



Numeroloji nedir? Numeroloji kavramını basitçe açıklamak gerekirse bir sayı bilmidir. Her ne kadar günümüzde pek yaygın olmayan bir astroloji dalı olsa da aslında etkisi oldukça fazladır. Sayıların analizi ile bir takım bilgilere ulaşmak mümkün olabiliyor. Nedir bu bilgiler; karakter analizi yapabilir, geleceğe ilişkin tahminlerde bulunabilirsiniz. Tahmin diyorum çünkü hiç kimse kesin olarak bu olacak diyemez. Sadece elinizdeki bir bilginin biraz daha netlik kazanması için bir adım öne geçmenize yardımcı olacaktır.

Rakamlarla karakter analizi nasıl yapılır peki? Hem isim, hem de doğum tarihi ile analiz yapılabilmektedir. Şayet doğum tarihi analizi yapmak isterseniz o zaman doğum tarihinizdeki rakamları tek tek toplamanız ve çıkan toplam sonucu da tek tek toplamanız gerekmektedir. Ta ki rakam tek haneli bir sayıya gelinceye kadar. Nasıl mı? Bir örnekle anlatalım.

Diyelim ki zatı muhteremin doğum tarihi 04/09/1970 olsun. Hemen toplayalım:
0+4+0+9+1+9+7+0 = 30 Sonuç 30 çıktı.

Bunu da tekrar topluyoruz: 3 + 0 = 3

Bu tarihte doğmuş kişinin kader sayısı 3

Bu da demek oluyor ki kader sayısı 3 olanlar tatlı dilli, güleryüzlü insanlardır. O kadar çok yönlü insanlardır ki her işe yatkınlıkları bulunmaktadır. Bu işlerden birini seçip o konuda kendilerini geliştirmekte güçlük çekerler. Bir işte takılı kalmaları çok uzun sürmediği gibi hep yeniyi ararlar.

Diğer sayıların analizleri de ilerleyen günlerde sitede yer alacaktır.

Harflerin rakam karşılığını ise yukarıdaki tabloya bakarak hesaplayabilirsiniz.

Bir sonraki yazıda şans oyunları oynarken numerolojiden nasıl faydalanacağımızı göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder